Alumínium rögzítő kiegészítő függőleges felépítménytartó profilhoz (TP)

A TP munkaasztalok a TRESTON gyár első, legegyszerűbb, és legköltségkímélőbb modellei.

A modell nagy népszerűsége és az egyre szerteágazóbb vevőigények kielégítése arra késztette a gyárat, hogy a TP asztalokat a Concept munkaasztalokhoz való tartozékokkal összekösse, így mára ugyanolyan széles kiegészítő választékot kínál hozzájuk.

A polcok, konzolok, világítás, tárolódobozok, és egyéb kiegészítők megfelelő rögzítésékez felépítménytartó keretre van szükség. Ennek segítségével minden kiegészítő úgy helyezhető el, hogy a leginkább kézre essen.

A felépítménytartó keret mellett a TRESTON cég lehetőséget biztosít kiegészítő függőleges elem elhelyezésére is. Ez a lehetőség többek között olyankor praktikus, ha csak szerszám visszahúzóra van szükségünk, egyéb kiegészítőkre nem.

Az alumíniumból készült rögzítő nem csak a TRESTON TP munkaasztalokhoz, hanem valamennyi TRESTON munkaasztalhoz rögzíthető, ezáltal a TP munkaasztalokhoz tartozó kiegészítők más asztalokra is felszerelhetők. (Ebben az esetben ügyeljünk rá, hogy a felépítmény terhelhetősége a katalógusban szereplő értéknél kisebb lesz!)

  • Termékkód: TR846554-00
Kapcsolódó termékek