Cégünkről

Vállalkozásunk, a Lux Kereskedelmi Kft. 1995. óta van jelen a magyar elektronikai piac ESD (Electrostatic discharge) betűszóval jelölt területén. Ezen a területen Magyarországon cégünk egyike volt a legelsőknek, erre utal az a tény is, hogy honlapunk címe: www.ESD.hu

Kezdetben főleg antisztatikus ipari bútorok és berendezési tárgyak forgalmazásával foglalkoztunk. Később kínálatunkat bővítettük a sztatikus kisüléseket megakadályozó eszközök teljes skálájára, valamint az antisztatikus termékekre és anyagokra is.

Teljes körű ESD – elektrosztatikus kisülés ellen védelmet biztosító – termékskálával rendelkezünk:

 • antisztatikus és vezetőképes padló- és asztalborítások gumiból vagy PVC-ből;
 • sztatikusan vezető asztalok és székek; polcrendszerek és kocsik;
 • tárolókonténerek, ládák, dobozok vezetőképes műanyagból vagy vezető felületű papírból;
 • antisztatikus és árnyékoló csomagolóanyagok, tasakok, fóliák, ragasztószalagok;
 • személyi földelési eszközök (csuklópántok, cipőföldelők);
 • ezek ellenőrző műszerei;
 • töltéseliminátorok (ionizátorok, leszórók);
 • ESD- és tisztatéri ruhák, kesztyűk, vezetőképes cipők, papucsok, klumpák;
 • szerszámok, eszközök;
 • tisztítószerek, törlőkendők, ecsetek, kefék;
 • antisztatikus névkitűzők, dokumentumtartók, golyóstollak, stb.

A forgalmazott ESD termékek vezetőképessége megfelel az EN 613450-5-1 nemzetközi szabványnak és a termékek túlnyomó többsége RoHS megfelelőséggel is rendelkezik.

Jelentős külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk, egyesekéit kizárólagos joggal:

TRESTON, Eurostat, Bondline, Upofloor, Wolfgang Warmbier, WEZ, ELME, TechSpray, 3M, Stonehill, Weller, JBC, WIHA, ...

A hazai piacon üzleti partnereink között nemzetközi nagyvállalatok is vannak. (ALPINE, ARTESYN, C3S, CEVA, Clarion, CONTINENTAL Teves, CTDI, Eissmann, ElectroMount, enmech, EPRO, Flextronics, General Electrics, IBM, Ikarusz, iQor JABIL, Nissho, Panasonic, Procontrol, Siix, Telenor, TMX Mobile Solution, Papst, Philips, Provertha, SAMSUNG, Temic, ThyssenKrupp Presta, VIDEOTON, Vincotech, Z Elektronika, Zollner, ...)

Célunk, hogy mind árukínálatunkkal, mind szolgáltatásaink egyre bővülő körével és nem utolsó sorban a folyamatos megbízható kiszolgálással álljunk üzletfeleink rendelkezésére mindennapi feladataik sikeres megoldásában.

Üzleti filozófiánk lényege: megbízható kapcsolat a vásárlókkal és a beszállítókkal minden nap még sok éven át.

Véleményükre, tanácsaikra, értékelésükre mindig kíváncsiak vagyunk. Kérjük, jutassák el hozzánk az esd(kukac)luxgroup(pont)hu címre, hogy ezekből tanulva is mind jobban megfelelhessünk igényeiknek.


Munkavédelemmel kapcsolatos igényük esetén keressék fel társoldalunkat: luxsafety.hu. A cégcsoport egyéb tevékenységeivel kapcsolatban információt a luxgroup.hu oldalon találnak.