ERGO 30 állítható magasságú, háttámlás kárpitozott forgószék

A Lux Kereskedelmi Kft. a vevői igények maximális kielégítését tűzte ki célul, ezért székválasztékunk a legmagasabb minőségtől a legjobb ár/értékarányú termékekig több kategóriát is felölel.

Egy ergonomikus szék szerves része a jól kialakított, felhasználóbarát munkahelynek. A megfelelő ülés segíti a hatékony munkavégzést, és csökkenti a rossz testhelyzet miatt kialakuló egészségkárosodás veszélyét.

A kárpitozott székek előnye, hogy sokkal puhábbak a műbőr, vagy poliuretán (PU) borítású székeknél, továbbá meleg munkakörnyezetben nem tapad hozzájuk a bőr.

A TRESTON ERGO 30 szék kiváló minőségű lélegző szövete felszívja, és elvezeti a nedvességet, így bármilyen meleg időben komfortos érzés beleülni.

Az ötágú lábrész nagyon stabillá teszi a szerkezetet, a puha dupla kerekek pedig a terhelésre érzékeny fékekkel vannak ellátva.

Az ülésmagasság gázrugóval 440-620 mm között állítható.

A nagyobb kényelem érdekében a szék négyféle képpen állítható:

- A háttámla magassága

- A háttámla dőlése

- Az ülés magassága

- A teljes ülés dőlésszöge


Ülőfelület mérete: 460 x 470 mm

Háttámla magassága: 460 mm

Választható típusok:

Szín

Kivitel

Garancia

Termékkód

Kék
Normál 10 év TRC30BL
Kék ESD 10 év ESD TRC30BL
Fekete
Normál 10 év TRC30B
Fekete ESD 10 év ESD TRC30B

Az ESD változat jellemzői:

- Alumínium váz

- Vezetőképes szövet, háttámla váz, kárpit és műanyag

- Vezetőképes kerekek

- Tipikus ellenállás 106 Ω

FIGYELEM! A valóságban a színek fényviszonytól függően jelentős mértékben eltérhetnek a képen látható árnyalattól. A nem azonos időpontban szállított székek kárpitjának színe között árnyalatnyi eltérések lehetnek, ezért színazonosságra garanciát vállalni nem tudunk.

A TRESTON ERGO 30 szék igény esetén kiegészíthető karfával, lábtartó gyűrűvel, illetve választható hozzá az alapváltozat helyett kompozit kerék is.

  • Termékkód: TRC30xx
Kapcsolódó termékek