SADDLE állítható magasságú, kárpitozott nyeregszék

A Lux Kereskedelmi Kft. a vevői igények maximális kielégítését tűzte ki célul, ezért székválasztékunk a legmagasabb minőségtől a legjobb ár/értékarányú termékekig több kategóriát is felölel.

Egy ergonomikus szék szerves része a jól kialakított, felhasználóbarát munkahelynek. A megfelelő ülés segíti a hatékony munkavégzést, és csökkenti a rossz testhelyzet miatt kialakuló egészségkárosodás veszélyét.

A kárpitozott székek előnye, hogy sokkal puhábbak a műbőr, vagy poliuretán (PU) borítású székeknél, továbbá meleg munkakörnyezetben nem tapad hozzájuk a bőr.

A TRESTON SADDLE nyeregszék kialakításának köszöhetően segítséget nyújt a megfelelő testhelyzetben való ülésben. Különösen praktikus olyan munkahelyeken, ahol a dolgozóknak gyakran kell mozognia a helyiségben, mert a támla és kartámasz nélküli nyeregszék akadálymentes mozgást tesz lehetővé.

Az ötágú lábrész nagyon stabillá teszi a szerkezetet, a puha dupla kerekek pedig a terhelésre érzékeny fékekkel vannak ellátva.

Az ülésmagasság gázrugóval 575-820 mm között állítható.

A nagyobb kényelem érdekében az ülés dőlésszöge mechnikusan állítható.

Ülőfelület mérete: 350 x 420 mm

Választható típusok:

Szín

Bevonat

Kivitel

Garancia

Termékkód

Kék
Szövet Normál 2 év TRSADDLE B
Szürke Szövet ESD 2 év ESD TRSADDLE G
Fekete
Antibakteriális műbőr Normál
2 év TRSADDLE AL ANTIB
Fekete Antibakteriális műbőr ESD 2 év ESD TRSADDLE AL ANTIB
Fekete Bőr Normál 2 év TRSADDLE L

Az ESD változat jellemzői:

- Alumínium váz

- Vezetőképes váz, kárpit és műanyag

- Vezetőképes kerekek

- Tipikus ellenállás 106 Ω

FIGYELEM! A valóságban a színek fényviszonytól függően jelentős mértékben eltérhetnek a képen látható árnyalattól. A nem azonos időpontban szállított székek kárpitjának színe között árnyalatnyi eltérések lehetnek, ezért színazonosságra garanciát vállalni nem tudunk.

  • Termékkód: TRSADDLE x
Kapcsolódó termékek